Събраните средства ще бъдат дарени на 23-годишната Ренета Храмова от

...
 
Събраните средства ще бъдат дарени на 23-годишната Ренета Храмова от
Коментари Харесай

Фестивалът “Подай ръка” за трети път събира добротворци в Хасково

 

Събраните средства ще бъдат дарени на 23-годишната Ренета Храмова от Хасково, бореща се с остеосарком и на фондация " Every Day Care for Africa "

 

Хора с положителни сърца от цялата страна за трета поредна година ще се съберат на дребната сцена в Градската градина на Хасково от 14 до 17 май т.г. Там ще се организира станалият обичаен фестивал  " Подай ръка ", проведен от съдружие " Подай ръка 2023 Хасково ".

 

“Подготвили сме доста изненади и се надяваме заедно  с нашите посетители да сътворим 4 приказни дни, изпълнени с усмивки и религия в положителното! ”, споделиха от екипа на уредниците.

 

Част от тазгодишната приказка ще бъдат Иван Велков – П.И.Ф., Ерсин Мустафов - JEREMY, Ивайло и Пламен с пиано под звездите, Силвия Предова с " Приказка за другарството ", Веселин Диманов ще ни опише за Кристиян Таков и още доста другари на фондацията, които застават с цел да творим всички дружно още много добрини.

 

“С предходните две издания на фестивала и Коледният базар успяхме да съберем и дарим над 11 000 лв., като подкрепихме в битката с подли болести нашите съграждани  Даниел Златев, Христо Трендафилов и Златина Николова, също и  фондация " Every Day Care for Africa ",основана от Диана Дойчинова грижеща се за оцеляването на 40 сираци в Кения ”, споделиха от съдружие " Подай ръка 2023 Хасково "

 

Тази година всички събрани средства по времето фестивала, ще бъдат дарени на Ренета Храмова на 23 години от Хасково бореща се с остеосарком и фондация " Every Day Care for Africa ".

 

 Цената на билетите за 14-ти, 16-ти и 17-ти май е 10 лв., като единствено за 15-ти май цената на билета ще бъде 15 лв.. Подготвен е и фестивален билет за четирите дни на цена от 40 лв., като несъмнено, всеки е добре пристигнал да се забавлява, без значение дали има опция да поддържа идеите с повече или с по-малко средства.

 

Ето я и цялостната стратегия фестивал  “Подай ръка ”:

 

14.май(вторник)

18.00ч.- Детска викторина с доста награди и водеща нашата прелестна Дани.

19.00ч.- Силвия Предова с " Приказка за другарството ".

20.00ч - Литературен клуб " Словесни слънца ", дело на Сдружение с нестопанска цел " Алфа Криейтив Тийм ", ще показа авторска лирика

21.00ч. прожекция на " Моралът е положителното "

 

15.май(сряда):

18.00ч.-Спектакъл на балет " Алегро ".

19.00ч.-Детска викторина и детско караоке с водещи Дани и Рая.

20.30ч.- Иван Велков - P.I.F. и Ерсин Мустафов -

JEREMY?.

 

16май(четвъртък):

18.00ч. -ДТА " Южняче ".

18.30ч.- Вокална група " Орфейче ".

19.00ч. -Детска викторина с водеща Дани.

20.00ч. - магичното шоу на Маг Тео

21.00ч. -Ивайло и Пламен с пиано под звездите.

 

17май(петък):

18.00ч.- Детска викторина с водеща Рая.

19.00ч.- Аниматор Таня.

20.00ч. -Отбор " Води " от клуб Сай Хай при ЕГ " Проф. доктор Асен Златаров " ще показа система за филтриране на вода.

20.30ч. -Вълшебството да правиш хляб-ученици от проф.гимназия по туризъм " Александър Паскалев и диалог за изборите в живота и насладата от вкусната храна и добре свършената работа./12 клас,спец.Кетъринг/.

21.00ч. -Рок група " Прима Виста "

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР